ВИДИН » Tрансфери и наем на евтино такси от ВИДИН

Sun Hi: 
Low: 
16°
Видин
Temperature17°C
Mon Hi: 
Low: 
20°
Заказывали трансфер на группу из 10 человек 8 марта 2019 от аэропорта Пловдив до Пампорово. Автобус приехал вовремя, водитель ехал очень аккуратно! Все очень понравилось! Большое спасибо! Мария2019-14-03
Видин Трансфери » Наем на такси Видин, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Видин. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Видин.
ВИДИН
Map Видин
Мотороудс предлага трансфери от/до ВИДИН на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Видин с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Видин , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Видин - Летище София

€127€138€154€250€280«?»«?»210 км.160 мин

Видин - София

€127€138€154€250€280«?»«?»210 км.160 мин
  Видин е разположен на най-южния бряг в най-северната ъгъл на България, на 199 км северозападно от София, на 52 км северно от Белоградчик, на 56 км северозападно от Лом и на 30 км североизточно от сръбската граница. Пристанищният град Видин е свързан с редовна фериботна линия с румънския град Калафат. Видин е прочут с забележителната средновековна крепост от 13 век Баба Вида, намираща се на река Дунав както и с множество интересни църкви, базилики и джамии. Трансферът от София (летище София) до Видин ще Ви преведе по магистралите Е 79 и А2 и продължава отново по Е 79 и отнема приблизително три часа. За да влезнете в Румъния от Видин, продължете по Е 79, за да ползвате фериботната линия, след което продължете направо към Калафат.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer