Tрансфери и наем на евтино такси от ТИМИШОАРА

Тимишоара Трансфери » Наем на такси Тимишоара, трансфер от летище в Румъния с такси, микробус и автобус до Тимишоара. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Тимишоара.
Fri Hi: 
Low: 
19°
13°
Тимишоара
Temperature18°C
Sat Hi: 
Low: 
22°
10°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
ТИМИШОАРА
Map Тимишоара
Мотороудс предлага трансфери от/до ТИМИШОАРА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Тимишоара с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Тимишоара , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Тимишоара - Букурещ

€249€269€298«?»«?»«?»«?»550 км.390 мин

Тимишоара - Летище Отопени Букурещ

€249€269€298«?»«?»«?»«?»550 км.390 мин

Тимишоара - Летище София

€299€318€379€489«?»«?»«?»545 км.400 мин

Тимишоара - София

€299€318€379€489«?»«?»«?»545 км.400 мин
  Тимишоара се намира на 550 км северозападно от Букурещ, Румъния и на 160 км северно от Белград, Сърбия. Градът е модерен метрополис с население от близо 300 000 жители. В миналото градът е бил част от империята на Хабсбургите и поради това архитектурата е силно повлияна от този период. Интерес представляват Катедрала, Бароковият Дворец, Православната Църква. Градът е първият в Европа, въвел електрическо улично осветление.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ТИМИШОАРА ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Тимишоара
  • 24 часа трансфер от Тимишоара до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Тимишоара
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Тимишоара
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Тимишоара
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Тимишоара