Tрансфери и наем на евтино такси от ТЕТОВО

Тетово Трансфери » Наем на такси Тетово, трансфер от летище в Северна Македония с такси, микробус и автобус до Тетово. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Тетово.
Mon Hi: 
Low: 
26°
15°
Тетово
Temperature16°C
Tue Hi: 
Low: 
19°
14°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
ТЕТОВО
Map Тетово
Мотороудс предлага трансфери от/до ТЕТОВО на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Тетово с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Тетово , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Тетово - Летище София

€173€188€209€397«?»«?»«?»300 км.240 мин

Тетово - София

€173€188€209€397«?»«?»«?»300 км.240 мин
  Тетово се намира в подножието на планината Шар, на 55 км западно от Скопие, Македония и на 280 км северозападно от София, България. Населението на града наброява 90 000 жители. Тетово е известен с тютюневата си и хранително-вкусовата си промишленост. Интерес за туристите представляват църквата на Светата Дева, църквата „Свети Атанас” както и намиращият се наблизо ски курорт Попова Шапка.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ТЕТОВО ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Тетово
  • 24 часа трансфер от Тетово до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Тетово
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Тетово
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Тетово
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Тетово