ШИРОКА ЛЪКА » Tрансфери и наем на евтино такси от ШИРОКА ЛЪКА

Wed   Thu Широка Лъка
Hi:  Hi:  Temperature 4°C
Low:  Low: 
Cada año usamos este servicio, son muy profesiones, puntuales, la comunicación es excelente y a un precio muy competitivo. Recomiendo esta compañía por la magnífica experiencia durante 6 años Mario2018-07-10
Широка Лъка Трансфери » Наем на такси Широка Лъка, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Широка Лъка. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Широка Лъка.
ШИРОКА ЛЪКА
Map Широка Лъка
Мотороудс предлага трансфери от/до ШИРОКА ЛЪКА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Широка Лъка с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Широка Лъка , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Широка Лъка - Летище София

€135€149€169€299«?»«?»«?»250 км.210 мин

Широка Лъка - София

€135€149€169€299«?»«?»«?»247 км.198 мин
  Живописното селце Широка Лъка е разположено по бреговете на река Широколъшка, в южна България, в централния дял на Родопите, на 23 км североизточно от Смолян, на 21 км източно от Девин и само на 16 км от известния ски курорт Пампорово. Широка Лъка е архитектурен и етнографски резерват, съхранил самобитната родопска архитектура и култура. Двуетажните къщички с покриви от плочи, тесните калдъръмени улички и дъговидните каменни мостове придават характерния облик на това чудно красиво родопско село, известно и с музикалните си традиции. Трансферът от София (летище София) до Широка лъка отнема около четири часа, а от Пловдив (летище Пловдив) – около два часа.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer