Tрансфери и наем на евтино такси от ПЕФКОХОРИ

Пефкохори Трансфери » Наем на такси Пефкохори, трансфер от летище в Гърция с такси, микробус и автобус до Пефкохори. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Пефкохори.
Sun Hi: 
Low: 
23°
18°
Пефкохори
Temperature25°C
Mon Hi: 
Low: 
23°
18°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
ПЕФКОХОРИ
Map Пефкохори
Мотороудс предлага трансфери от/до ПЕФКОХОРИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Пефкохори с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Пефкохори , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Пефкохори - Летище Солун

€100€109€139€260€270«?»«?»120 км.100 мин

Пефкохори - Солун

€100€109€139€260€270«?»«?»110 км.100 мин
  Пефкохори е малък морски курорт на полуостров Касандра, Халкидики. Намира се на 110 км от летище Солун и трансферът с такси отнема два часа. Всяко лято Пефкохори е домакин на различни ветроходни състезания, стартиращи от яхтеното пристанище Гларокавос.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ПЕФКОХОРИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Пефкохори
  • 24 часа трансфер от Пефкохори до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Пефкохори
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Пефкохори
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Пефкохори
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Пефкохори