МОНТАНА » Tрансфери и наем на евтино такси от МОНТАНА

Wed   Thu Монтана
Hi: 12° Hi: 13° Temperature 6°C
Low:  Low: 
Cada año usamos este servicio, son muy profesiones, puntuales, la comunicación es excelente y a un precio muy competitivo. Recomiendo esta compañía por la magnífica experiencia durante 6 años Mario2018-07-10
Монтана Трансфери » Наем на такси Монтана, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Монтана. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Монтана.
МОНТАНА
Map Монтана
Мотороудс предлага трансфери от/до МОНТАНА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Монтана с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Монтана , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Монтана - Летище София

€84€104€112€147€179«?»«?»150 км.120 мин

Монтана - София

€84€104€112€147€179«?»«?»150 км.120 мин
  Монтана е разположен на бреговете на река Огоста в северозападна България, на 150 км от столицата София, на 120 км от град Видин на река Дунав и на 30 км от сръбската граница. Монтана е не само регионален център, но важен транспортен кръстопът в северозападна България, на който се пресичат две главни транспортни артерии. Това са международната магистрала Е 79, свързваща река Дунав със столицата, която продължава на юг с Гърция и път 81, свързващ пристанищния град Лом на река Дунав със столицата чрез прохода Петрохан в Стара планина. Трансферното време от летище София до Монтана отнема два часа.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer