МЕЛНИК » Tрансфери и наем на евтино такси от МЕЛНИК

Thu   Fri Мелник
Hi:  Hi:  Temperature 4°C
Low:  Low: 
Excellent service! Easy to book on line, easy to make changes! Always on time, very professional, clean cars, very reliable! I use them for the last 4 years and was always satisfied! Highly recommended!!! Desislava2018-25-12
Мелник Трансфери » Наем на такси Мелник, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Мелник. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Мелник.
МЕЛНИК
Map Мелник
Мотороудс предлага трансфери от/до МЕЛНИК на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Мелник с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Мелник , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Мелник - Летище София

€127€138€154€215€265«?»«?»210 км.160 мин

Мелник - София

€127€138€154€287«?»«?»«?»210 км.160 мин
  Мелник е най-малкият град в България. Намира се до Мелнишките пирамиди – природен феномен в подножието на Пирин, на 23 км югоизточно от град Сандански и на 185 км югозападно от София. Истински град-музей, Мелник е обявен за архитектурен резерват. Трябва да посетите Кордопуловата къща (построена през 1754, където се предлага дегустация на вино), Пашовата къща, построена през 1840, приютила градския исторически музей в Мелник и къща „Бояр”. Градът е известен с лозовите си масиви, от които се произвежда чудесно вино, познато още в Средновековието като Мелнишки еликсир.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer