Tрансфери и наем на евтино такси от МЕЛНИК

Мелник Трансфери » Наем на такси Мелник, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Мелник. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Мелник.
Mon Hi: 
Low: 
28°
24°
Мелник
Temperature24°C
Tue Hi: 
Low: 
28°
22°
От няколко години работя с екипа на Motoroads. Както обикновено, всичко беше на много добро ниво на обслужване: колата беше според поръчката, детското столче беше според договореността, регистрацията на колата при получаване и при връщане беше извършена ясно, точно и навреме. Много добър екип, много добро и удобно обслужване. Разумни цени и отлична комуникация на различни езици. Благодаря ти. Много сме доволни и ще продължим да поръчваме автомобили от тази фирма. С уважение, Алекс (обиколихме България с жена ми и детето на 1 годинка) Shuster Alexander2024-11-07
МЕЛНИК
Map Мелник
Мотороудс предлага трансфери от/до МЕЛНИК на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Мелник с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Мелник , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Мелник - Летище София

€177«?»€204€265€315«?»«?»210 км.160 мин

Мелник - София

€177«?»€204€265«?»«?»«?»210 км.160 мин
  Мелник е най-малкият град в България. Намира се до Мелнишките пирамиди – природен феномен в подножието на Пирин, на 23 км югоизточно от град Сандански и на 185 км югозападно от София. Истински град-музей, Мелник е обявен за архитектурен резерват. Трябва да посетите Кордопуловата къща (построена през 1754, където се предлага дегустация на вино), Пашовата къща, построена през 1840, приютила градския исторически музей в Мелник и къща „Бояр”. Градът е известен с лозовите си масиви, от които се произвежда чудесно вино, познато още в Средновековието като Мелнишки еликсир.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА МЕЛНИК ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Мелник
  • 24 часа трансфер от Мелник до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Мелник
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Мелник
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Мелник
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Мелник