Tрансфери и наем на евтино такси от МЕЛНИК

Мелник Трансфери » Наем на такси Мелник, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Мелник. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Мелник.
Sun Hi: 
Low: 
23°
18°
Мелник
Temperature23°C
Mon Hi: 
Low: 
25°
19°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
МЕЛНИК
Map Мелник
Мотороудс предлага трансфери от/до МЕЛНИК на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Мелник с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Мелник , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Мелник - Летище София

€127€138€154€215€265«?»«?»210 км.160 мин

Мелник - София

€127€138€154€287«?»«?»«?»210 км.160 мин
  Мелник е най-малкият град в България. Намира се до Мелнишките пирамиди – природен феномен в подножието на Пирин, на 23 км югоизточно от град Сандански и на 185 км югозападно от София. Истински град-музей, Мелник е обявен за архитектурен резерват. Трябва да посетите Кордопуловата къща (построена през 1754, където се предлага дегустация на вино), Пашовата къща, построена през 1840, приютила градския исторически музей в Мелник и къща „Бояр”. Градът е известен с лозовите си масиви, от които се произвежда чудесно вино, познато още в Средновековието като Мелнишки еликсир.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА МЕЛНИК ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Мелник
  • 24 часа трансфер от Мелник до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Мелник
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Мелник
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Мелник
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Мелник