Tрансфери и наем на евтино такси от КУЛАТА

Кулата Трансфери » Наем на такси Кулата, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Кулата. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Кулата.
Sat Hi: 
Low: 
12°
12°
Кулата
Temperature13°C
Sun Hi: 
Low: 
16°
14°
Бяхме резервирали трансфер от Бургас до Обзор и обратно. И двамата шофьори бяха навреме и бяха много мили. Бяха много услужливи и имаха детските седалки, които поискахме. Анди2022-06-09
КУЛАТА
Map Кулата
Мотороудс предлага трансфери от/до КУЛАТА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Кулата с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Кулата , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Кулата - Банско

€79«?»€94€104€174€244€264120 км.100 мин

Кулата - Летище София

€134«?»€169€189«?»«?»«?»200 км.170 мин

Кулата - София

€134«?»€169€189«?»«?»«?»200 км.170 мин
  Кулата е изключително важен граничен пункт между България и Гърция, находящ се на 200 км южно от София, 120 км югозападно от зимния курорт Банско, на 33 км източно от българо-македонския граничен пункт Златарево. Кулата се намира на първокласния европейски път Е 79, свързващ София със Солун. Железопътната линия София – Солун също минава през Кулата. Ако влизате в България през Кулата с влак, можете да резервирате трансфер до известния ски курорт Банско, трансферното време трае само час и четиридесет минути. В случай, че нямате кола, лесно можете да се придвижите от Кулата до летище София като наемете такси, пътуването трае по-малко от три часа.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КУЛАТА ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Кулата
  • 24 часа трансфер от Кулата до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Кулата
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Кулата
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Кулата
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Кулата