Tрансфери и наем на евтино такси от КОВАЧЕВИЦА

Ковачевица Трансфери » Наем на такси Ковачевица, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Ковачевица. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Ковачевица.
Wed Hi: 
Low: 

Ковачевица
Temperature2°C
Thu Hi: 
Low: 

Ние използваме Motoroads за нашите трансфери до Банско през последните 14 години и те никога не са били подвеждали. Шофьорът винаги е навреме, за да ни вземе и винаги е много приятелски настроен с нашата група. Откровено мога да кажа, че никога не сме имали лош опит с Motoroads и определено ще ги използваме отново. Благодаря ви и скоро ще се видим! Деклан Бърне2020-30-01
КОВАЧЕВИЦА
Map Ковачевица
Мотороудс предлага трансфери от/до КОВАЧЕВИЦА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Ковачевица с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Ковачевица , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Ковачевица - Летище София

€148€160€178€336«?»«?»«?»250 км.190 мин

Ковачевица - София

€148€160€178€336«?»«?»«?»250 км.190 мин
  Ковачевица е архитектурен резерват, един от няколкото в България, представящи запазени автентични български къщи от 19 век. Китното селце е разположено в югозападните Родопи, на 120 км от София – столицата на България и на 18 км от Гоце Делчев. Ковачевица се намира на 30 км от българо-гръцкия граничен пункт Илинден – Ексохи. Повечето от къщите са превърнати в семейни хотели с всички модерни удобства и предлагат на гостите си уникална атмосфера, уют и традиционни български специалитети.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КОВАЧЕВИЦА ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Ковачевица
  • 24 часа трансфер от Ковачевица до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Ковачевица
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Ковачевица
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Ковачевица
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Ковачевица