Tрансфери и наем на евтино такси от КОПРИВЩИЦА

Копривщица Трансфери » Наем на такси Копривщица, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Копривщица. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Копривщица.
Wed Hi: 
Low: 
15°
11°
Копривщица
Temperature22°C
Thu Hi: 
Low: 
10°
Винаги точно навреме, превозните средства чисти и функционални, персоналът наистина услужлив и онлайн кореспонденцията се оспорва бързо, ние ще продължим да използваме техните услуги. Използвали сме и трансферните услуги за трансфери на гости Банско-София и те са много прецизни. Лусинда2022-11-02
КОПРИВЩИЦА
Map Копривщица
Мотороудс предлага трансфери от/до КОПРИВЩИЦА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Копривщица с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Копривщица , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Копривщица - Летище Пловдив

€60«?»€94€124€144«?»«?»125 км.120 мин

Копривщица - Летище София

€73«?»€95€124€174«?»«?»115 км.98 мин

Копривщица - Пловдив

€60«?»€94€124€144«?»«?»125 км.120 мин

Копривщица - София

€73«?»€95€124«?»«?»«?»115 км.98 мин
  Град Копривщица е скътан сред гористите хълмове на Средна гора, между Карлово и София. Копривщица е уникален град-музей с повече от 400 защитени сгради с архитектурна и историческа стойност, с очарователни калдъръмени улички и мостове, които ще Ви пренесат в епохата на Българското Възраждане. Въпреки че градът е популярна туристическа дестинация, няма редовен обществен транспорт, нито таксита, а ж. п. гарата се намира на 9 км от града. Затова най-доброто решение да пътувате до този град-музей е да резервирате трансфер, като пътуването отнема малко повече от час и половина. Копривщица се намира на 125 км северозападно от Пловдив. Пътуването от град Пловдив (или летище Пловдив) отнема два часа ако изберете най-удобния начин – като наемете такси.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КОПРИВЩИЦА ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Копривщица
  • 24 часа трансфер от Копривщица до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Копривщица
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Копривщица
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Копривщица
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Копривщица