Tрансфери и наем на евтино такси от КАЗАНЛЪК

Казанлък Трансфери » Наем на такси Казанлък, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Казанлък. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Казанлък.
Thu Hi: 
Low: 
22°
20°
Казанлък
Temperature28°C
Fri Hi: 
Low: 
22°
18°
От няколко години работя с екипа на Motoroads. Както обикновено, всичко беше на много добро ниво на обслужване: колата беше според поръчката, детското столче беше според договореността, регистрацията на колата при получаване и при връщане беше извършена ясно, точно и навреме. Много добър екип, много добро и удобно обслужване. Разумни цени и отлична комуникация на различни езици. Благодаря ти. Много сме доволни и ще продължим да поръчваме автомобили от тази фирма. С уважение, Алекс (обиколихме България с жена ми и детето на 1 годинка) Shuster Alexander2024-11-07
КАЗАНЛЪК
Map Казанлък
Мотороудс предлага трансфери от/до КАЗАНЛЪК на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Казанлък с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Казанлък , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Казанлък - Истанбул

€284«?»€328€474«?»«?»«?»490 км.400 мин

Казанлък - Летище Пловдив

€90«?»€110«?»«?»«?»«?»140 км.120 мин

Казанлък - Летище София

€175«?»€201€331«?»«?»«?»205 км.170 мин

Казанлък - Пловдив

€80«?»€100«?»«?»«?»«?»130 км.120 мин

Казанлък - Слънчев Бряг

€166«?»€208«?»«?»«?»«?»350 км.190 мин

Казанлък - София

€175«?»€201€331«?»«?»«?»205 км.170 мин
  Известният исторически и културен център Казанлък се намира в централна България, в красивата Розова долина, в южното подножие на Стара планина. Градът се намира на 205 км в посока изток от летище София, на 75 км западно от Сливен, на 35 км северозападно от Стара Загора и на около 320 км западно от международно летище Бургас. Днес Казанлък е известен като столицата на розите и е десети по големина икономически център в страната. В далечното минало градът е бил главен център на свещената долина на тракийските царе. Поради това районът е богат с безброй древни погребални могили, 1 500 некропола, включително великолепната Казанлъшка гробница, датираща от 4 в. пр. н. е. и включена в списъка на ЮНЕСКО. Казанлък е важен транспортен възел, свързващ южна България със северна България чрез Шипченския проход, един от най-живописните планински пътища в страната. Трансферът от летище София до Казанлък трае приблизително три часа, а от летище Бургас трансферът отнема два часа и половина.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КАЗАНЛЪК ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Казанлък
  • 24 часа трансфер от Казанлък до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Казанлък
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Казанлък
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Казанлък
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Казанлък