КАЗАНЛЪК » Tрансфери и наем на евтино такси от КАЗАНЛЪК

Mon Hi: 
Low: 
17°
Казанлък
Temperature12°C
Tue Hi: 
Low: 
13°
Заказывали трансфер на группу из 10 человек 8 марта 2019 от аэропорта Пловдив до Пампорово. Автобус приехал вовремя, водитель ехал очень аккуратно! Все очень понравилось! Большое спасибо! Мария2019-14-03
Казанлък Трансфери » Наем на такси Казанлък, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Казанлък. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Казанлък.
КАЗАНЛЪК
Map Казанлък
Мотороудс предлага трансфери от/до КАЗАНЛЪК на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Казанлък с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Казанлък , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Казанлък - Истанбул

€279€299€323€469«?»«?»«?»490 км.400 мин

Казанлък - Летище София

€125€135€151€281«?»«?»«?»205 км.170 мин

Казанлък - Слънчев Бряг

€156€179€198«?»«?»«?»«?»350 км.190 мин

Казанлък - София

€125€135€151€281«?»«?»«?»205 км.170 мин
  Известният исторически и културен център Казанлък се намира в централна България, в красивата Розова долина, в южното подножие на Стара планина. Градът се намира на 205 км в посока изток от летище София, на 75 км западно от Сливен, на 35 км северозападно от Стара Загора и на около 320 км западно от международно летище Бургас. Днес Казанлък е известен като столицата на розите и е десети по големина икономически център в страната. В далечното минало градът е бил главен център на свещената долина на тракийските царе. Поради това районът е богат с безброй древни погребални могили, 1 500 некропола, включително великолепната Казанлъшка гробница, датираща от 4 в. пр. н. е. и включена в списъка на ЮНЕСКО. Казанлък е важен транспортен възел, свързващ южна България със северна България чрез Шипченския проход, един от най-живописните планински пътища в страната. Трансферът от летище София до Казанлък трае приблизително три часа, а от летище Бургас трансферът отнема два часа и половина.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer