Tрансфери и наем на евтино такси от КАМЧИЯ

Камчия Трансфери » Наем на такси Камчия, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Камчия. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Камчия.
Sun Hi: 
Low: 
24°
17°
Камчия
Temperature23°C
Mon Hi: 
Low: 
25°
17°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
КАМЧИЯ
Map Камчия
Мотороудс предлага трансфери от/до КАМЧИЯ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Камчия с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Камчия , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Камчия - Варна

€29€39€43€59€79€95€9935 км.30 мин

Камчия - Летище Бургас

€75€80€85€110€135€199€21995 км.95 мин

Камчия - Летище Варна

€29€39€43€59€79€95€9935 км.30 мин
  Курортът Камчия лежи в устието на река Камчия, на 35 км южно от Варна и летище Варна и на 95 км северно от летище Бургас. Можете да стигнете до курорта от летище Варна като наемете такси, трансферното време е около 30 минути. Ако възнамерявате да пътувате до Камчия от летище Бургас, най-добрата транспортна опция е да резервирате трансфер поради факта, че редовен обществен транспорт липсва. Трансферното време е около час и половина. Камчия има един от най-хубавите плажове на Черноморието и наистина уникално местоположение – между гористия естуар на река Камчия, в сърцето на природния резерват Камчия, поставен под закрилата на ЮНЕСКО заради буйната блатиста растителност и богатото разнообразие на животински видове.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КАМЧИЯ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Камчия
  • 24 часа трансфер от Камчия до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Камчия
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Камчия
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Камчия
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Камчия