КАМЧИЯ » Tрансфери и наем на евтино такси от КАМЧИЯ

Fri Hi: 
Low: 
12°
Камчия
Temperature9°C
Sat Hi: 
Low: 
11°
Заказывали трансфер на группу из 10 человек 8 марта 2019 от аэропорта Пловдив до Пампорово. Автобус приехал вовремя, водитель ехал очень аккуратно! Все очень понравилось! Большое спасибо! Мария2019-14-03
Камчия Трансфери » Наем на такси Камчия, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Камчия. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Камчия.
КАМЧИЯ
Map Камчия
Мотороудс предлага трансфери от/до КАМЧИЯ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Камчия с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Камчия , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Камчия - Варна

€29€39€43€59€79€95€9935 км.30 мин

Камчия - Летище Бургас

€69€75€83€109€139€199€21995 км.95 мин

Камчия - Летище Варна

€29€39€43€59€79€95€9935 км.30 мин
  Курортът Камчия лежи в устието на река Камчия, на 35 км южно от Варна и летище Варна и на 95 км северно от летище Бургас. Можете да стигнете до курорта от летище Варна като наемете такси, трансферното време е около 30 минути. Ако възнамерявате да пътувате до Камчия от летище Бургас, най-добрата транспортна опция е да резервирате трансфер поради факта, че редовен обществен транспорт липсва. Трансферното време е около час и половина. Камчия има един от най-хубавите плажове на Черноморието и наистина уникално местоположение – между гористия естуар на река Камчия, в сърцето на природния резерват Камчия, поставен под закрилата на ЮНЕСКО заради буйната блатиста растителност и богатото разнообразие на животински видове.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer