Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ ЮСКЮДАР

Истанбул Юскюдар Трансфери » Наем на такси Истанбул Юскюдар, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Юскюдар. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Юскюдар.
Hi: 
Low: 

Истанбул Юскюдар
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ ЮСКЮДАР
Map Истанбул Юскюдар
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ ЮСКЮДАР на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Юскюдар с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Юскюдар , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Юскюдар - Летище Истанбул (IGA)

€84€88€93€102€114€138€23437 км.60 мин

Истанбул Юскюдар - Летище Сабиха Гьокчен

€81€85€87€96€100€114€23038 км.49 мин
  Юскюдар е голяма и гъсто населена община на Истанбул на азиатския бряг на Босфора. Тя граничи с Босфора на запад, с Бешикташ, Бейоглу и Еминюню на отсрещния бряг, на север с Бейкоз, на изток с Юмрание, на югоизток с Аташехир и Кадъкьой на юг. В района на Юскюдар е най-старият жилищен квартал на Истанбул, който днес предлага много по-спокойна атмосфера от претъпкания мегаполис в европейската част на града. Юскюдар се намира на противоположната на стария град на Еминюню страна и транспортирането през Босфора е лесно с лодка или по някой от мостовете. Районът зад фериботния док е зона на интензивна търговия, с много ресторанти, в които се сервира отоманска кухня, ястия на базата на зехтин, както и сладолед и редица други отомански специалитети. Юскюдар е на 37 км от Международното летище "Ататюрк". Трансфер от летището с частно такси улица отнема малко повече от един час по булевард "Ататюрк", по магистралите E80, O-3, O-1, после по улица "Гюмюшйоглу", "Кузгункукдере Сокак" и улица "Икадийе". Международното летище "Сабиха Гьокчен" е на 38 км югоизточно от Юскюдар или приблизително един час по улица "Анкара" и магистралите E80, O1 и O2, после по "Чамлъджа Балантъшъ" и "Истанбул Чевре Йолу"/O-1, "Късъклъ" и улица "Чифтечинар" до Юскюдар. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Юскюдар за 1-50 пътници. Пътувайте до Юскюдар бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ ЮСКЮДАР ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Юскюдар
  • 24 часа трансфер от Истанбул Юскюдар до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Юскюдар
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Юскюдар
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Юскюдар
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Юскюдар