Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ СУЛТАНАХМЕТ

Истанбул Султанахмет Трансфери » Наем на такси Истанбул Султанахмет, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Султанахмет. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Султанахмет.
Hi: 
Low: 

Истанбул Султанахмет
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ СУЛТАНАХМЕТ
Map Истанбул Султанахмет
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ СУЛТАНАХМЕТ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Султанахмет с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Султанахмет , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Султанахмет - Летище Истанбул (IGA)

€37€38€43€53€88€94€13015 км.35 мин

Истанбул Султанахмет - Летище Сабиха Гьокчен

€86€90€105€117€126€144€24455 км.70 мин
  Султанахмет е най-старата част на Истанбул и в него се намират повечето от неговите исторически забележителности. Мястото, приютило много от изброените в литературата паметници на световното наследство, е сърцето на Стария Истанбул, изпълнена магическа атмосфера и исторически сгради като музея "Света София - музей - джамия и църквата в едно, Синята джамия, византийският хиподрум, дворецът "Топкапъ" или подземният свят на базиликата "Йеребатан Сарнъджъ" и масовият "Капалъ чарши". Султанахмет е най-добрата база за разглеждане на забележителности в Истанбул. Международното летище "Ататюрк" в Истанбул (IST) е на 20 км западно от площад "Султанахмет", или около 50 минути време за трансфер до улица "Ататюрк" на юг, по улиците "Йесилкьой-Бакъркьой Сахил Йолу" и "Кенеди" на изток, после по "Ишак паша" и "Кабасакал", улица "Йеребатан", "Чаталчешме Сокак" и "Тиджаретхане" до Султанахмет. Международното летище "Сабиха Гьокчен" е на 55 км от Султанахмет, или около час и половина частен трансфер по протежение на улица "Анкара" и магистралите Е80, O1 и O2 "Джамлика Баланташъ", O-1, после по бул. "Барбароса" и улиците "Меджлис" и "Мебусан", по моста Галата и ул. "Анкара", "Чалоглу" и "Тиджаретхане Сокак" до площад Султанахмет. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Султанахмет за 1-50 пътници. Пътувайте до Султанахмет бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ СУЛТАНАХМЕТ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Султанахмет
  • 24 часа трансфер от Истанбул Султанахмет до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Султанахмет
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Султанахмет
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Султанахмет
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Султанахмет