Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ СИЛИВРИ

Истанбул Силиври Трансфери » Наем на такси Истанбул Силиври, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Силиври. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Силиври.
Hi: 
Low: 

Истанбул Силиври
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

От няколко години работя с екипа на Motoroads. Както обикновено, всичко беше на много добро ниво на обслужване: колата беше според поръчката, детското столче беше според договореността, регистрацията на колата при получаване и при връщане беше извършена ясно, точно и навреме. Много добър екип, много добро и удобно обслужване. Разумни цени и отлична комуникация на различни езици. Благодаря ти. Много сме доволни и ще продължим да поръчваме автомобили от тази фирма. С уважение, Алекс (обиколихме България с жена ми и детето на 1 годинка) Shuster Alexander2024-11-07
ИСТАНБУЛ СИЛИВРИ
Map Истанбул Силиври
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ СИЛИВРИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Силиври с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Силиври , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Силиври - Летище Истанбул (IGA)

€155€160€172€188€138€154€24075 км.90 мин

Истанбул Силиври - Летище Сабиха Гьокчен

€191€197€208€205€213€234€338120 км.110 мин
  Силиври е град и община в провинция Истанбул по протежение на Мраморно море в Турция, на 67 км от центъра на мегаполиса Истанбул. На изток Силиври граничи с Буюкчекмедже, на север - с Чаталджа, на запад - с Чорлу и Мармара Ерели, с Черкезкьой на северозапад и с Мраморно море на юг. Това е най-голямата община на провинция Истанбул, състояща се от осем градове и 18 села, най-големият от които също носи името Силиври. В района има множество къщи за гости и вили, които се дават под наем през уикенда за жителите на Истанбул. Силиври е запазил значението си от древни времена, благодарение на естественото си пристанище и позицията си в пресечната точка на основните търговски пътища. Днес, Силиври е популярен летен курорт за жителите на Истанбул с 45-километрова брегова ивица. Намира се на магистралата D-100 и аутобаните О-3 и E80, които свързват Турция с Европа през Одрин. Отнема около час и половина, за да се стигне дотук от Истанбул, което, въпреки оживения трафик, особено през лятото, прави мястото идеално за почивка през уикенда или летния сезон. Днес по бреговата ивица на Силиври са разположени множество хотели, клубове, спортни съоръжения, включително игрища за голф, центрове за конна езда, тенис кортове, оздравителни, СПА- и конферентни центрове и в края на седмицата района е пълен с туристи. На 75 километра на запад от Силиври е Международното летище "Ататюрк". Нужното време за трансфер от него до Силиври е около час и 40 минути по улица "Ататюрк", булевард "Ататюрк", по магистрала Е80, а след това - по D-100, през изхода на "Девир Сокак" и по улица "Касим" продължавате към Силиври. Второто летище на Истанбул - "Сабиха Гьокчен" се намира на 120 км югоизточно от Силиври или 2 часа и 45 минути шофиране по улица "Анкара", E80 и D-100 към Силиври. "Мотороудс" предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Силиври за 1-50 пътници. Пътувайте до Силиври бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ СИЛИВРИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Силиври
  • 24 часа трансфер от Истанбул Силиври до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Силиври
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Силиври
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Силиври
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Силиври