Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ КАДЪКЬОЙ

Истанбул Кадъкьой Трансфери » Наем на такси Истанбул Кадъкьой, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Кадъкьой. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Кадъкьой.
Hi: 
Low: 

Истанбул Кадъкьой
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ КАДЪКЬОЙ
Map Истанбул Кадъкьой
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ КАДЪКЬОЙ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Кадъкьой с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Кадъкьой , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Кадъкьой - Летище Истанбул (IGA)

€91€92€100€109€114€138€23455 км.65 мин

Истанбул Кадъкьой - Летище Сабиха Гьокчен

€81€83€87€96€100€114€23035 км.50 мин
  Кадъкьой е голям жилищен и търговски квартал в азиатската част на Истанбул, в непосредствена близост до Мраморно море, срещу историческия център на града в европейската част на Босфора. Съседните на Кадъкьой квартали са Юмрание на североизток, Юскюдар на северозапад, Малтепе на югоизток, и Картал отвъд Малтепе. Центърът на днешния Кадъкьой е транспортен възел за хора, пътуващи между европейската и азиатската част на града. В квартала има какво да се види: пристанища, яхт клубове и широки пътища край бреговете на Кадъкьой, който е и натоварен търговски район, с голямо разнообразие от магазини и крайбрежни жилища в характерен архитектурен стил. Днес Кадъкьой е културен център на анадолската част на Истанбул. Кадъкьой е по-близо до Международното летище " Сабиха Гьокчен", което се намира на 35 км в югоизточна посока и е лесно достъпен за около един час с частно такси по магистрала Е80 и улица " Анкара". Кадъкьой е на 55 км от Международното летище " Ататюрк" , като трансферът оттам до Кадъкьой трае малко повече от един час по O-3, O-1, D-100 и ул. " Ататюрк". Мотороудс предлага частни трансфери от летище " Ататюрк" / " Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Кадъкьой за 1-50 пътници. Пътувайте до Кадъкьой бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ КАДЪКЬОЙ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Кадъкьой
  • 24 часа трансфер от Истанбул Кадъкьой до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Кадъкьой
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Кадъкьой
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Кадъкьой
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Кадъкьой