Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ БЕЙОГЛУ

Истанбул Бейоглу Трансфери » Наем на такси Истанбул Бейоглу, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Бейоглу. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Бейоглу.
Hi: 
Low: 

Истанбул Бейоглу
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ БЕЙОГЛУ
Map Истанбул Бейоглу
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ БЕЙОГЛУ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Бейоглу с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Бейоглу , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Бейоглу - Летище Истанбул (IGA)

€41€43€50€58€88€95€13219 км.35 мин

Истанбул Бейоглу - Летище Сабиха Гьокчен

€81€85€89€95€116€134€23450 км.65 мин
  Бейоглу е квартал в европейската част на Истанбул, на северния бряг на Златния рог, свързан с Каракьой (Галата) и Таксим чрез моста Галата. В близост до квартала, на север от Златния рог, се намират други забележителности на Истанбул - кулата Галата, от която и кварталът е взел името си, Каракьой, Джихангир, Шишане, Тебебашъ, Тарлабашъ, Долапдере и Касимпаша. Бейоглу е свързан с центъра на стария град до Златния рог чрез моста Галата и моста Ункапани. Международно летище „Ататюрк“ в Истанбул е само на 20 км от Бейолу и, в зависимост от трафика, трансферът от летището трае средно 30-50 минути. Трансферът от летище "Ататюрк" до Бейоглу ще Ви отведе по улиците „Ататюрк“ на юг и „Йесилкьой-Бакъркьой Сахил Йолу“ на изток, след това по крайбрежната ул. "Кенеди“ и булевард „Ататюрк“ през северния мост, както и по улица „Бахрие“ до Бейолу. Кварталът е свързан и с Международното летище „Сабиха Гьокчен“, което се намира на 50 километра от него в азиатската част на Истанбул, чрез мостовете над Босфора. Трансферът ще Ви преведе през улица „Анкара“ към магистралите Е80 и О-1, преминаващи през мостовете над Босфора и по булевард „Пиялепаша“. Това пътуване трае между час и час и половина. Бейоглу впечатлява всеки посетител с повлияната си от европейските строители архитектура, с изящните си магазини за изкуство, със забавленията и нощния живот, които предлага, със своите пешеходни алеи и страничните улици, пълни с малки шикозни кафе-барове, бистра, ресторанти и музикални клубове. В Бейоглу могат да се видят някои от най-известните символи на Истанбул - кулата "Галата" с уникалната си 180-градусова гледка към града, музеят на Пера, който е истинско бижу за изследователите или Музеят на модерното изкуство. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Бейоглу за 1-50 пътници. Пътувайте до Бейоглу бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ БЕЙОГЛУ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Бейоглу
  • 24 часа трансфер от Истанбул Бейоглу до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Бейоглу
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Бейоглу
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Бейоглу
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Бейоглу