Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ БАКЪРКЬОЙ

Истанбул Бакъркьой Трансфери » Наем на такси Истанбул Бакъркьой, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Бакъркьой. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Бакъркьой.
Mon Hi: 
Low: 

Истанбул Бакъркьой
Temperature7°C
Tue Hi: 
Low: 
10°
Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ БАКЪРКЬОЙ
Map Истанбул Бакъркьой
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ БАКЪРКЬОЙ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Бакъркьой с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Бакъркьой , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Бакъркьой - Летище Истанбул (IGA)

€28€30€34€48€64€84€13010 км.30 мин

Истанбул Бакъркьой - Летище Сабиха Гьокчен

€80€84€90€103€124€144€24080 км.90 мин
  Бакъркьой е голям квартал от средна класа в европейската част на Истанбул, разположен на запад от старите градски стени, между брега на Мраморно море и магистралата Е5. Бакъркьой е гъсто населен и е важно търговско средище със своите огромни търговски центрове. Бакъркьой е доста близо до международното летище "Ататюрк" - на около 10 км в южна посока. Времето за трансфер от летището е приблизително 20 минути в зависимост от трафика. Пътят от летище Истанбул до Бакъркьой ще Ви преведе по улица "Ататюрк" на юг, а след кръговото движение - по улица "Ески Авджилар". Летището в азиатската част на Истанбул, "Сабиха Гьокчен", е на 80 км от Бакъркьой. Времето за трансфер от летище "Сабиха Гьокчен" до западния квартал е повече от 1 час и 50 минути по магистрала Е80, O-1, по ул. "Ватан Гараша" - K2/D100, по E5 "Карайолу" / D100 и булевард "Атакьой", следвайки "Йесилкьой-Бакъркьой Сахил Йолу" в посока Бакъркьой. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Бакъркьой за 1-50 пътници. Пътувайте до Бакъркьой бързо и сигурно с нашите професионални услуги за такси и трансфери от летище "Ататюрк" и летище "Сабиха Гьокчен".

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ БАКЪРКЬОЙ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Бакъркьой
  • 24 часа трансфер от Истанбул Бакъркьой до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Бакъркьой
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Бакъркьой
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Бакъркьой
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Бакъркьой