Tрансфери и наем на евтино такси от ХАНИОТИ

Ханиоти Трансфери » Наем на такси Ханиоти, трансфер от летище в Гърция с такси, микробус и автобус до Ханиоти. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Ханиоти.
Tue Hi: 
Low: 
28°
24°
Ханиоти
Temperature24°C
Wed Hi: 
Low: 
29°
24°
Тази година използвахме услугите на Мотороадс за 4-ти път! И този път, както и преди, всичко беше много добре! Посрещнаха ни на летището, помогнаха ни за пренасянето на куфарите. Много удобен миниван Мерцедес. Бяхме 6 човека, включително 2 деца и пътувахме в комфорт! Благодаря Ви много! Горещо препоръчваме! Гюзел2019-13-08
ХАНИОТИ
Map Ханиоти
Мотороудс предлага трансфери от/до ХАНИОТИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Ханиоти с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Ханиоти , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Ханиоти - Летище Солун

€93€100€125€270€278«?»«?»105 км.80 мин

Ханиоти - Солун

€93€100€125€270€278«?»«?»93 км.80 мин

Ханиоти - София

€189€198€219«?»«?»«?»«?»400 км.300 мин
  Ханиоти е очарователно градче, разположено на полуостров Касандра, Гърция. Трансферът от летище Солун до Ханиоти отнема малко повече от един час. Прочут със своята дълга пясъчна плажна ивица както и със самобитната си атмосфера, градът привлича голям брой туристи всяка година. Ханиоти предлага богато разнообразие от традиционни гръцки ресторанти и таверни, магазинчета за сладкиши, сувенирни магазинчета, малки кафетерии, барове и клубове. Наблизо (почти до планината) все още можете да видите руините от стария град Ханиоти.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ХАНИОТИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Ханиоти
  • 24 часа трансфер от Ханиоти до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Ханиоти
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Ханиоти
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Ханиоти
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Ханиоти