Tрансфери и наем на евтино такси от ЧЕПЕЛАРЕ

Чепеларе Трансфери » Наем на такси Чепеларе, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Чепеларе. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Чепеларе.
Sat Hi: 
Low: 
17°
Чепеларе
Temperature20°C
Sun Hi: 
Low: 
16°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
ЧЕПЕЛАРЕ
Map Чепеларе
Мотороудс предлага трансфери от/до ЧЕПЕЛАРЕ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Чепеларе с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Чепеларе , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Чепеларе - Летище Пловдив

€45€59€69€89€98€179€21985 км.80 мин

Чепеларе - Летище София

€83€88€114€270€298«?»«?»220 км.180 мин

Чепеларе - Пловдив

€45€59€69€89€98€179€21985 км.80 мин

Чепеларе - София

€83€88€114€270«?»«?»«?»220 км.180 мин
  Чепеларе е малък град в централната част на Родопите, построен на брега на река Чепеларска. Намира се на 240 км югоизточно от София, 12 км северно от ски курорта Пампорово и на 85 км южно от Пловдив. Населението е около 10 000 души. Районът е богат на забележителности – крепостта „Зареница”, датираща от 4 век от н. е., църквата „Свети Атанас Велики”, построена през 1834 и Роженския събор. Чепеларе предлага множество семейни хотели и ресторанти, построени в характерния за 19 век български стил.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ЧЕПЕЛАРЕ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Чепеларе
  • 24 часа трансфер от Чепеларе до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Чепеларе
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Чепеларе
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Чепеларе
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Чепеларе