Tрансфери и наем на евтино такси от БОЖЕНЦИ

Боженци Трансфери » Наем на такси Боженци, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Боженци. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Боженци.
Sat Hi: 
Low: 
25°
20°
Боженци
Temperature24°C
Sun Hi: 
Low: 
23°
18°
Абсолютно страхотно обслужване. Използвах ги два пъти през последните седем години и двата пъти се представиха според очакванията. Чисти коли, мили и сигурни шофьори. Последния път полетът ми беше отменен и авиокомпанията продължи да пренасрочва полета ми. Така че продължих да пренасрочвам времето си за вземане с Motoroads. Те бяха много гъвкави и отзивчиви! Горещо препоръчвам за всички, които се нуждаят от транспортни услуги в България. Роберт2022-11-08
БОЖЕНЦИ
Map Боженци
Мотороудс предлага трансфери от/до БОЖЕНЦИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Боженци с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Боженци , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Боженци - Летище София

€195«?»€225€380«?»«?»«?»245 км.200 мин

Боженци - София

€195«?»€225€380«?»«?»«?»245 км.200 мин
  Архитектурният резерват Боженци е прекрасно малко селце в Стара планина, България. Намира се на живописно място на 12 км източно от град Габрово. Селцето е популярна туристическа дестинация и предлага настаняване в реставрирани автентични къщи от 19 век, разполагащи с всички съвременни удобства.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА БОЖЕНЦИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Боженци
  • 24 часа трансфер от Боженци до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Боженци
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Боженци
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Боженци
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Боженци