Tрансфери и наем на евтино такси от БЕЛГРАД

Белград Трансфери » Наем на такси Белград, трансфер от летище в Сърбия с такси, микробус и автобус до Белград. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Белград.
Mon Hi: 
Low: 
18°
15°
Белград
Temperature18°C
Tue Hi: 
Low: 
16°
14°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
БЕЛГРАД
Map Белград
Мотороудс предлага трансфери от/до БЕЛГРАД на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Белград с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Белград , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Белград - Летище София

€239€249€290€485«?»«?»«?»400 км.320 мин

Белград - Слънчев Бряг

€395€439€499«?»«?»«?»«?»830 км.600 мин

Белград - София

€239€249€290€485«?»«?»«?»400 км.320 мин
  Белград е столица на Република Сърбия. Известна още като „Белия град”, столицата предлага на своите гости интересна смесица от различни архитектурни стилове. Градът е разположен на 400 км западно от летище София и на почти 800 от курорта Слънчев бряг на Черно море.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА БЕЛГРАД ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Белград
  • 24 часа трансфер от Белград до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Белград
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Белград
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Белград
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Белград