БОРОВЕЦ моторна шейна под наем » БОРОВЕЦ наем на моторни шейни

Моторни шейни под наем в Боровец » Цена на моторни шейни под наем » Боровец
БОРОВЕЦ
Map Боровец
НАЕМ НА МОТОРНА ШЕЙНА
Разходка с моторна шейна
  Най-удобният начин за НАЕМ НА МОТОРНА ШЕЙНА В БОРОВЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Motoroads предлага широка гама от моторни шейни с различна кубатура в Боровец - 120cc, 500cc, 600cc, 800cc и различни категории - Планински, За разходка, Автоматик, За двама, Спортни. Разполагаме и с всички необходими аксесоари и оборудване за сноумобили под наем, за да направим разходката ви в планината приятна и безопасна. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на Вашите изисквания. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за атв под наем, наем на мотор, скутер под наем и наем на велосипед.

Моторни шейни под наем – Боровец » Онлайн търсене

Боровец сноумобили под наем » Категории

Боровец наем на моторна шейна » Модели

Боровец » Под наем

Боровец » Информация

Наем на моторна шейна в Боровец. Резервирайте разходка с моторна шейна в Боровец и вдигнете адреналина си на максимум. Ще ви вземем от вашия хотел в деня на резервацията и ще ви направим герой от зимна приказка в планината над Боровец. В наемната цена е включен предпазен шлем, а допълнително може да поръчате обяд на открито. Вземете моторна шейна под наем в Боровец и се насладете на това невероятно приключение. Никога не е било по лесно да резервирате вашето снежно приключение в Боровец - резервацията отнема само 5 минути.

Моторна шейна под наем в Боровец »

Разположен на 1350 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, в самото подножие на най-високия връх на Балканите - връх Мусала, Боровец е най-големият и най-старият ски курорт в България. Той е лесно достъпен от цялата страна и е само на 73 км южно от София, на 60 км югоизточно от летище София и на 121 км от летище Пловдив. Със своето стратегическо местоположение, превъзходната мрежа от ски писти от различна степен на трудност, луксозни хотели и богат нощен живот, Боровец продължава да бъде най-големият ски център и най-модерният зимен курорт в България. Това е мястото, където ще намерите идеалните условия за вашата зимна ваканция, включително и за вашите транспортни нужди. За съжаление повечето рент а кар компании изкуствено завишават цените на колите под наем по време на пиковия сезон. Ако искате да сте сигурни, че това няма да се случи с вашия рент а кар в Боровец, ние от Motoroads не само предлагаме едни от най-конкурентните цени на пазара за коли под наем, но и лесен и сигурен начин за онлайн плащане и резервиране на предпочитания от вас автомобил под наем. Немаловажно е, че на нас може да разчитате 24 часа, 7 дни в седмицата за всичко, което се отнася до вашата рент а кар услуга. Разстоянието от Боровец до летище София е 1 час и половина по път 82 от Самоков. От Боровец до летище Пловдив се стига за 2 часа и 10 минути с кола под наем по път 85, като след Костенец трябва да завиете надясно по път 8 до Пловдив, а оттам да продължите на юг по път 86 до летище Пловдив. Ако сте в Боровец трябва непременно да посетите световноизвестния Рилски манастир, планинския курорт Говедарци, откъдето започват маршрутите за Седемте Рилски езера, както и спа курорта Сепарева баня, чиято минерална вода е най-горещата вода на Балканите и изригва от единствения балкански гейзер. Като най-известният и утвърден през годините планински курорт, Боровец има какво да ви предложи, ако търсите перфектното място за зимни спортове и ски, за забавления и за разглеждане на забележителности.
Свържете се с нас за информация относно наем на моторна шейна в Боровец.

  Боровец »  Моторна шейна под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Боровец »  Наем на сноумобил –  ГАЛЕРИЯ  

  Боровец »  Моторни шейни под наем –  ЦЕНИ  

  Боровец »  Изчислете цена за наем на сноумобил

  • Пишете ни, ako Боровец не е вашата дестинация за наем на шейна
  • Карта на всички дестинации за наем на моторна шейна
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Боровец
Hi: 15° Hi: 16° Temperature 9°C
Low:  Low: 10°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi