ЯМБОЛ мотори под наем » ЯМБОЛ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ямбол » Цена на мотоциклети под наем » Ямбол
ЯМБОЛ
Map Ямбол
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЯМБОЛ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ямбол включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ямбол.

Мотори под наем – Ямбол » Онлайн търсене

Ямбол мотори под наем » Категории

Ямбол наем на мотоциклет » Модели

Ямбол » Под наем

Ямбол » Информация

Наем на мотоциклет в Ямбол предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ямбол или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ямбол и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ямбол и България.

Mотоциклети под наем в Ямбол »

Град Ямбол се намира на бреговете на рeка Тунджа, в югоизточна България, на 304 км източно от София, на 93 км западно от Бургас и на 25 км югоизточно от Сливен. Ямбол е също така на 60 км от граничния пункт с Турция Лесово - Хамзабейли и на 189 км от летище Варна и варненското пристанище. Историята на града е свързана с голямото тракийско селище Кабиле, чиито руини се намират северно от днешния град и чието важно кръстопътно местоположение е привличало тук римляни, гърци и турци. Други интересни културни паметници в Ямбол са римските бани и църквата Свети Георги, която има забележителен иконостас. Ако искате да наемете кола за вашия престой в града, проверете списъка с изключително изгодни рент а кар оферти за Ямбол чрез нашата онлайн търсачка за коли под наем по-долу. Следващата стъпка е просто да изберете автомобила, който най-точно отговаря на нуждите ви и да го резервирате онлайн в реално време. По този начин нашата уникална резервационна система за коли под наем ви дава гъвкаво и сигурно транспортно решение за вашите индивидуални нужди, докато сте в Ямбол.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ямбол.

  Ямбол »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ямбол »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ямбол »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Wed   Thu Ямбол
Hi: 16° Hi:  Temperature 9°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter