СТАРА ЗАГОРА мотори под наем » СТАРА ЗАГОРА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Стара Загора » Цена на мотоциклети под наем » Стара Загора
СТАРА ЗАГОРА
Map Стара Загора
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СТАРА ЗАГОРА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Стара Загора включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Стара Загора.

Мотори под наем – Стара Загора » Онлайн търсене

Стара Загора мотори под наем » Категории

Стара Загора наем на мотоциклет » Модели

Стара Загора » Под наем

Стара Загора » Информация

Наем на мотоциклет в Стара Загора предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Стара Загора или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Стара Загора и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Стара Загора и България.

Mотоциклети под наем в Стара Загора »

Стара Загора е шестият по големина град в България и един от нейните регионални центрове. Разположен е на 231 км югоизточно от София, на 90 км североизточно от Пловдив, на 66 км югозападно от Сливен и на 35 км югоизточно от Казанлък. Стара загора е главен транспортен център с важни археологически паметници от Неолита, богата история и съвременно излъчване и атмосфера, които могат да бъдат почувствани по озеленените булеварди и в оживените кафенета на града. Ако се нуждаете от бързо рент а кар решение в Стара Загора, Motoroads е на разположение във всеки един аспект – от изключително лесния начин за онлайн резервиране на кола под наем и едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на рент а кар пазара, до нашето прословуто обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Нужно е само едно онлайн търсене на предпочитаната от вас кола под наем, за да откриете най-изгодната рент а кар оферта от дългия ни списък с коли под наем в Стара Загора и само едно натискане на клавиатурата, за да наемете желания от вас автомобил.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Стара Загора.

  Стара Загора »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Стара Загора »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Стара Загора »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Стара Загора »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Стара Загора
Hi: 22° Hi: 22° Temperature 16°C
Low: 14° Low: 10°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi