САМОКОВ мотори под наем » САМОКОВ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Самоков » Цена на мотоциклети под наем » Самоков
САМОКОВ
Map Самоков
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В САМОКОВ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Самоков включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Самоков.

Мотори под наем – Самоков » Онлайн търсене

Самоков мотори под наем » Категории

Самоков наем на мотоциклет » Модели

Самоков » Под наем

Самоков » Информация

Наем на мотоциклет в Самоков предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Самоков или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Самоков и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Самоков и България.

Mотоциклети под наем в Самоков »

Историческият град Самоков е разположен в северното подножие на Рила, на 62 км югоизточно от София, на 40 км източно от Дупница и на 12 км северозападно от ски-курорта Боровец. Градът има многогодишни традиции в изкуството и самодейността. Самоков е също така отправна точка към Рила планина и неговата близост до ски курортите и планински центрове Боровец и Мальовица го прави популярна туристическа дестинация. Независимо дали планувате вашия планински маршрут от Самоков или просто искате да разгледате града, Motoroads ви предлага пълен пакет от рент а кар услуги в Самоков - конкурентни цени и преференциални условия за наем на автомобили, моментално онлайн резервиране и качествено обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Необходимо е само да изберете колата под наем по ваш избор по-долу и с помоща на онлайн калкулатора ще получите рент а кар оферта за Самоков в реално време, след което остава само да резервирате предпочитания от вас автомобил онлайн само за няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Самоков.

  Самоков »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Самоков »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Самоков »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Самоков
Hi: 20° Hi: 18° Temperature 19°C
Low: 10° Low: 10°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi