САМОКОВ мотори под наем » САМОКОВ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Самоков » Цена на мотоциклети под наем » Самоков
САМОКОВ
Map Самоков
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В САМОКОВ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Самоков включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Самоков.

Мотори под наем – Самоков » Онлайн търсене

Самоков мотори под наем » Категории

Самоков наем на мотоциклет » Модели

Самоков » Под наем

Самоков » Информация

Наем на мотоциклет в Самоков предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Самоков или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Самоков и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Самоков и България.

Mотоциклети под наем в Самоков »

Историческият град Самоков е разположен в северното подножие на Рила, на 62 км югоизточно от София, на 40 км източно от Дупница и на 12 км северозападно от ски-курорта Боровец. Градът има многогодишни традиции в изкуството и самодейността. Самоков е също така отправна точка към Рила планина и неговата близост до ски курортите и планински центрове Боровец и Мальовица го прави популярна туристическа дестинация. Независимо дали планувате вашия планински маршрут от Самоков или просто искате да разгледате града, Motoroads ви предлага пълен пакет от рент а кар услуги в Самоков - конкурентни цени и преференциални условия за наем на автомобили, моментално онлайн резервиране и качествено обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Необходимо е само да изберете колата под наем по ваш избор по-долу и с помоща на онлайн калкулатора ще получите рент а кар оферта за Самоков в реално време, след което остава само да резервирате предпочитания от вас автомобил онлайн само за няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Самоков.

  Самоков »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Самоков »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Самоков »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Wed   Thu Самоков
Hi:  Hi:  Temperature -1°C
Low: -1° Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter