РУСАЛКА мотори под наем » РУСАЛКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Русалка » Цена на мотоциклети под наем » Русалка
РУСАЛКА
Map Русалка
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В РУСАЛКА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Русалка включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Русалка.

Мотори под наем – Русалка » Онлайн търсене

Русалка мотори под наем » Категории

Русалка наем на мотоциклет » Модели

Русалка » Под наем

Русалка » Информация

Наем на мотоциклет в Русалка предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Русалка или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Русалка и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Русалка и България.

Mотоциклети под наем в Русалка »

Ваканционно селище Русалка е разположено на 23 км южно от Шабла, на 40 км североизточно от курорта Албена и на 90 км североизточно от Варна. Може би най-красивият курорт по севернoто ни Черноморие, Русалка се намира в центъра на един от последните некултивирани степни райони в Европа с една от най-богатите запазени екосистеми и отличаващ се със скалист живописен бряг, прекъснат на места само от малки естествено оформени плажове. Комплекс Русалка се състои от варосани едноетажни уютни вили, изискани ресторанти и отлични спортни съоръжения, включително яхт клуб за яхти и кану-каяци, база за гмуркане с акваланг, уиндсърф, 10 тенискорта, игрище за мини-футбол, център за стрелба с лъкове, конна база, басейни с минерална вода, фитнес, целудневна детска градина и богат избор от мероприятия за деца. Въпреки това разнообразие от туристически услуги, Русалка остава малък курорт със спокойна атмосфера, ориентиран към семейните почивки – едно съблазнително и уединено парче от рая. Но трябва да имате предвид, че автобусните линии не обслужват маршрути до комплекса, така че най-добрата алтернатива да разгледате района е да наемете кола. С изцяло ориентираната ни към туристите онлайн рент а кар резервационна система, резервирането на кола под наем в Русалка е само въпрос на няколко натискания на клавиатурата. Така вие предварително ще получите включващи всичко рент а кар оферти и преференциални условия за наем на автомобил и желаната от вас кола под наем ще бъде доставена до вратата на хотела или вилата, в която сте отседнали в първокласния комплекс Русалка, тогава когато се нуждате от нея.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Русалка.

  Русалка »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Русалка »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Русалка »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Wed   Thu Русалка
Hi: -2° Hi:  Temperature 3°C
Low: -5° Low: -4°
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter