РУСАЛКА мотори под наем » РУСАЛКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Русалка » Цена на мотоциклети под наем » Русалка
EnglishRussianBulgarian
9°C

   10 Days » 

Sun   Mon  
 Hi: 10°  Hi: 9°
 Low: 7°  Low: 7°  
дек 10
Снимки мотори под наем
NextBack
Наем на мотор в Европа
Брега на Русалка курорт
БМВ мотори под наем в България
BMW наем на мотоциклет в България
BMW турове с мотори в Европа
Приключенски турове с мотори в Европа
Календар мотор под наем

    Още отзиви . . .Рейтинг на услугата
Рейтинг на услугата
Търсене на мотоцицклет под наемЗапитване за мотори под наемМотоциклети под наем - градове
Map Русалка

ИСПАНИЯ

ИТАЛИЯ

ФРАНЦИЯ

МОНАКО

ПОРТУГАЛИЯ

ШВЕЙЦАРИЯ

ГЕРМАНИЯ

ХЪРВАТИЯ

РУМЪНИЯ

ГЪРЦИЯ

ТУРЦИЯ

СЛОВЕНИЯ

МАРОКО

АВСТРАЛИЯ

ТАЙЛАНД

БЪЛГАРИЯ

  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В РУСАЛКА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Русалка включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Русалка.

Мотори под наем – Русалка » Онлайн търсене

Държава
*Място на вземане
 От  
*Дата на вземане
  Нямам конкретни дати
 

Русалка мотори под наем » Категории

Русалка наем на мотоциклет » Модели

Русалка » Под наем

Русалка » Информация

Наем на мотоциклет в Русалка предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Русалка или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Русалка и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Русалка и България.

Mотоциклети под наем в Русалка »

Ваканционно селище Русалка е разположено на 23 км южно от Шабла, на 40 км североизточно от курорта Албена и на 90 км североизточно от Варна. Може би най-красивият курорт по севернoто ни Черноморие, Русалка се намира в центъра на един от последните некултивирани степни райони в Европа с една от най-богатите запазени екосистеми и отличаващ се със скалист живописен бряг, прекъснат на места само от малки естествено оформени плажове. Комплекс Русалка се състои от варосани едноетажни уютни вили, изискани ресторанти и отлични спортни съоръжения, включително яхт клуб за яхти и кану-каяци, база за гмуркане с акваланг, уиндсърф, 10 тенискорта, игрище за мини-футбол, център за стрелба с лъкове, конна база, басейни с минерална вода, фитнес, целудневна детска градина и богат избор от мероприятия за деца. Въпреки това разнообразие от туристически услуги, Русалка остава малък курорт със спокойна атмосфера, ориентиран към семейните почивки – едно съблазнително и уединено парче от рая. Но трябва да имате предвид, че автобусните линии не обслужват маршрути до комплекса, така че най-добрата алтернатива да разгледате района е да наемете кола. С изцяло ориентираната ни към туристите онлайн рент а кар резервационна система, резервирането на кола под наем в Русалка е само въпрос на няколко натискания на клавиатурата. Така вие предварително ще получите включващи всичко рент а кар оферти и преференциални условия за наем на автомобил и желаната от вас кола под наем ще бъде доставена до вратата на хотела или вилата, в която сте отседнали в първокласния комплекс Русалка, тогава когато се нуждате от нея.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Русалка.