РАВДА мотори под наем » РАВДА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Равда » Цена на мотоциклети под наем » Равда
РАВДА
Map Равда
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В РАВДА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Равда включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Равда.

Мотори под наем – Равда » Онлайн търсене

Равда мотори под наем » Категории

Равда наем на мотоциклет » Модели

Равда » Под наем

Равда » Информация

Наем на мотоциклет в Равда предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Равда или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Равда и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Равда и България.

Mотоциклети под наем в Равда »

Малкото ваканционно селище Равда е разположено между Несебър и Ахелой, на 30 км северно от Бургас и на 5 км южно от Слънчев бряг. Равда е по-спокойна морска дестинация в сравнение с по-големите и оживени свои съседи Слънчев бряг и Несебър. Въпреки това, селището предлага разнообразие от новопостроени хотели, частни вили и фамилни къщи, които ще задоволят всеки вкус. Ако се нуждаете от кола под наем в Равда, за да разгледате близките курорти Несебър, Слънчев бряг, Ахелой и Поморие, на Motoroads.com ще намерите едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобили, заедно с една от най-бързите и сигурни онлайн резервационни рент а кар системи в България.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Равда.

  Равда »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Равда »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Равда »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Равда
Hi: 18° Hi: 18° Temperature 15°C
Low: 14° Low: 12°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi