КИТЕН мотори под наем » КИТЕН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Китен » Цена на мотоциклети под наем » Китен
КИТЕН
Map Китен
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КИТЕН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Китен включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Китен.

Мотори под наем – Китен » Онлайн търсене

Китен мотори под наем » Категории

Китен наем на мотоциклет » Модели

Китен » Под наем

Китен » Информация

Наем на мотоциклет в Китен предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Китен или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Китен и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Китен и България.

Mотоциклети под наем в Китен »

Курортно селище Китен се намира в югоизточната част на българската Ривиера, на 55 км от Бургас, на 10 км северозападно от Царево и само на 5 км от Приморско. Китен е популярен избор на туристите през лятото, тъй като разполага с два отлични и спокойни плажа, растящ брой на семейните хотели и частните къщи, и всички видове туристически услуги. Ако наемете кола в Китен, ще можете бързо и комфортно да се предвижвате в курорта, а и да посетите всички забележителности по южното черноморие. С нашата онлайн рент а кар резервационна система, може много бъзро и лесно да получите оферта за предпочитания от вас автомобил под наем в Китен и да го резервирате онлайн само за няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Китен.

  Китен »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Китен »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Китен »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Tue   Wed Китен
Hi: 14° Hi: 14° Temperature 6°C
Low:  Low: 10°
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter