КИТЕН мотори под наем » КИТЕН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Китен » Цена на мотоциклети под наем » Китен
EnglishRussianBulgarian
7°C

   10 Days » 

Tue   Wed  
 Hi: 6°  Hi: 5°
 Low: 1°  Low: 3°  
дек 5
Снимки мотори под наем
NextBack
Наем на мотор в Европа
Център на Китен
БМВ мотори под наем в България
BMW наем на мотоциклет в България
BMW турове с мотори в Европа
Приключенски турове с мотори в Европа
Календар мотор под наем

    Още отзиви . . .Рейтинг на услугата
Рейтинг на услугата
Търсене на мотоцицклет под наемЗапитване за мотори под наемМотоциклети под наем - градове
Map Китен

ИСПАНИЯ

ИТАЛИЯ

ФРАНЦИЯ

МОНАКО

ПОРТУГАЛИЯ

ШВЕЙЦАРИЯ

ГЕРМАНИЯ

ХЪРВАТИЯ

РУМЪНИЯ

ГЪРЦИЯ

ТУРЦИЯ

СЛОВЕНИЯ

МАРОКО

АВСТРАЛИЯ

ТАЙЛАНД

БЪЛГАРИЯ

  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КИТЕН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Китен включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Китен.

Мотори под наем – Китен » Онлайн търсене

Държава
*Място на вземане
 От  
*Дата на вземане
  Нямам конкретни дати
 

Китен мотори под наем » Категории

Китен наем на мотоциклет » Модели

Китен » Под наем

Китен » Информация

Наем на мотоциклет в Китен предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Китен или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Китен и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Китен и България.

Mотоциклети под наем в Китен »

Курортно селище Китен се намира в югоизточната част на българската Ривиера, на 55 км от Бургас, на 10 км северозападно от Царево и само на 5 км от Приморско. Китен е популярен избор на туристите през лятото, тъй като разполага с два отлични и спокойни плажа, растящ брой на семейните хотели и частните къщи, и всички видове туристически услуги. Ако наемете кола в Китен, ще можете бързо и комфортно да се предвижвате в курорта, а и да посетите всички забележителности по южното черноморие. С нашата онлайн рент а кар резервационна система, може много бъзро и лесно да получите оферта за предпочитания от вас автомобил под наем в Китен и да го резервирате онлайн само за няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Китен.