КАПИТАН АНДРЕЕВО мотори под наем » КАПИТАН АНДРЕЕВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Капитан Андреево » Цена на мотоциклети под наем » Капитан Андреево
КАПИТАН АНДРЕЕВО
Map Капитан Андреево
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КАПИТАН АНДРЕЕВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Капитан Андреево включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Капитан Андреево.

Мотори под наем – Капитан Андреево » Онлайн търсене

Капитан Андреево мотори под наем » Категории

Капитан Андреево наем на мотоциклет » Модели

Капитан Андреево » Под наем

Капитан Андреево » Информация

Наем на мотоциклет в Капитан Андреево предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Капитан Андреево или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Капитан Андреево и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Капитан Андреево и България.

Mотоциклети под наем в Капитан Андреево »

Контролен пункт Капитан Адреево на границата с Турция е разположен на 15 км на юг от Свиленград и на 270 км от столицата София на международния път E80 от София за Истанбул. Капитан Андреево е най-натовареният контролно-пропусквателен пункт, тъй като на практика е основният граничен пост, свързващ Европа с Турция, разположен само на 265 км северозападно от Истанбул. Освен 16 ленти за влизане и 7 за излизане от Капитан Андреево към Капъкуле от турската страна на границата, тук има също така и железопътна линия. Заедно Капитан Андреево и Капъкуле са едни от най-големите гранично-пропусквателни пунктове в света. Ако влизате в България през границата от Турция през Капитан Андреево и искате да наемете кола, motoroads.com е точното място, на което можете да направите това. Ние ще реализираме целият ви рент а кар в Капитан Андреево по най-бързия и сигурен възможен начин чрез нашата ефективна онлайн резервационна система за коли под наем. Към това добавете и неспиращия ни стремеж към безукорно обслужане на нашите рент а кар клиенти и отличното познаване на района и можете да сте сигурни, че с нас ще получите възможно най-добрата рент а кар услуга.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Капитан Андреево.

  Капитан Андреево »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Капитан Андреево »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Капитан Андреево »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Капитан Андреево »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Капитан Андреево
Hi: 26° Hi: 25° Temperature 23°C
Low: 15° Low: 15°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi