КАМЧИЯ мотори под наем » КАМЧИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Камчия » Цена на мотоциклети под наем » Камчия
КАМЧИЯ
Map Камчия
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КАМЧИЯ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Камчия включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Камчия.

Мотори под наем – Камчия » Онлайн търсене

Камчия мотори под наем » Категории

Камчия наем на мотоциклет » Модели

Камчия » Под наем

Камчия » Информация

Наем на мотоциклет в Камчия предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Камчия или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Камчия и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Камчия и България.

Mотоциклети под наем в Камчия »

Курортът Камчия е разположен при устието на река Камчия, в сърцето на природния резерват Камчия. Намира се на 28 км на юг от Варна и на 5 км от магистралата Варна-Истанбул. Уникалното местоположение на курорта е рядка комбинация между Черно море с неговите прекрасни широки пясъчливи плажове и защитения от Юнеско резерват Камчия с неговите гъсти лонгозни гори. Ако планирате лятната си ваканция на българското Черноморие сред уникална природа с горско-блатиста буйна растителност, богата суб-тропична флора и редки водни водни птици, Камчия е идеалната дестинация за вас. Ако желаете да наемете кола за своята почивка в Камчия, ние ще бъдем радостни да ви асистираме по време на целия процес: от бързата, лесна и и сигурна онлайн рент а кар резервация до пълния пакет услуги, свързани с наемането на автомобил в Камчия и нашето облужване 24 часа 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Камчия.

  Камчия »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Камчия »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Камчия »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Камчия
Hi: 23° Hi: 24° Temperature 16°C
Low: 15° Low: 17°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi