КАМЧИЯ мотори под наем » КАМЧИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Камчия » Цена на мотоциклети под наем » Камчия
КАМЧИЯ
Map Камчия
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КАМЧИЯ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Камчия включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Камчия.

Мотори под наем – Камчия » Онлайн търсене

Камчия мотори под наем » Категории

Камчия наем на мотоциклет » Модели

Камчия » Под наем

Камчия » Информация

Наем на мотоциклет в Камчия предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Камчия или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Камчия и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Камчия и България.

Mотоциклети под наем в Камчия »

Курортът Камчия е разположен при устието на река Камчия, в сърцето на природния резерват Камчия. Намира се на 28 км на юг от Варна и на 5 км от магистралата Варна-Истанбул. Уникалното местоположение на курорта е рядка комбинация между Черно море с неговите прекрасни широки пясъчливи плажове и защитения от Юнеско резерват Камчия с неговите гъсти лонгозни гори. Ако планирате лятната си ваканция на българското Черноморие сред уникална природа с горско-блатиста буйна растителност, богата суб-тропична флора и редки водни водни птици, Камчия е идеалната дестинация за вас. Ако желаете да наемете кола за своята почивка в Камчия, ние ще бъдем радостни да ви асистираме по време на целия процес: от бързата, лесна и и сигурна онлайн рент а кар резервация до пълния пакет услуги, свързани с наемането на автомобил в Камчия и нашето облужване 24 часа 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Камчия.

  Камчия »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Камчия »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Камчия »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Камчия
Hi:  Hi:  Temperature 11°C
Low: -1° Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter