ХАСКОВО мотори под наем » ХАСКОВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Хасково » Цена на мотоциклети под наем » Хасково
ХАСКОВО
Map Хасково
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ХАСКОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Хасково включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Хасково.

Мотори под наем – Хасково » Онлайн търсене

Хасково мотори под наем » Категории

Хасково наем на мотоциклет » Модели

Хасково » Под наем

Хасково » Информация

Наем на мотоциклет в Хасково предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Хасково или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Хасково и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Хасково и България.

Mотоциклети под наем в Хасково »

Хасково е разположен в южна България на 78 км югоизточно от Пловдив, на 53 км североизточно от Кърджали и 234 км югоизточно от София. Намира се недалеч от границите с Турция и Гърция, което определя и ключовото му географско положение. Хасково може да предложи на своите посетители няколко фестивала през годината, а също така е отправна точка за посещение на природния резерват в Маджарово. Освен това е интересна смесицата между турска и българска култура в града, олицетворена от най-старата джамия на Балканите и пръснатите наоколо къщи от българското национално Възраждане. Ако се нуждаете от кола под наем докато сте в града, Motoroads.com ви предлага пълен набор от рент а кар услуги в Хасково – онлайн резервации в реално време, конкурентни рент а кар цени и преференциални условия на едно място. С нашата лесна за използване и много ефективна онлайн система за резервации на автомобили под наем, вие може сами да изчислите точните си разходите по наемане на кола в Хасково, като за ваше удобство всяка кола има подробно описание на нейните характеристики придружено със снимки и ясно посочени цени за наем за съответния период.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Хасково.

  Хасково »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Хасково »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Хасково »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Хасково
Hi: 24° Hi: 25° Temperature 26°C
Low: 15° Low: 16°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi