ГЮЕШЕВО мотори под наем » ГЮЕШЕВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Гюешево » Цена на мотоциклети под наем » Гюешево
ГЮЕШЕВО
Map Гюешево
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ГЮЕШЕВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Гюешево включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Гюешево.

Мотори под наем – Гюешево » Онлайн търсене

Гюешево мотори под наем » Категории

Гюешево наем на мотоциклет » Модели

Гюешево » Под наем

Гюешево » Информация

Наем на мотоциклет в Гюешево предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Гюешево или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Гюешево и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Гюешево и България.

Mотоциклети под наем в Гюешево »

Граничният пунк Гюешево на македонската граница в западна България е разположен на 20 км западно от Кюстендил и на 85 км югозападно от София. Гюешево е най-важният от трите гранично-пропусквателни пункта между България и Македония. Оттук преминава международния път E871, който свързва Кюстендил и Крива Паланка в Македония. В Гюешево има и жп гара, която е последната спирка на железопътната линия от София и има за цел да свързва двете столици - София и Скопие в бъдеще, но македонската част още не е изградена. Затова най-удобният начин за превоз от и към България през границата през ГКПП Гюешево е да наемете кола под наем. Motoroads предлага на своите клиенти не само най-атрактивните цени за автомобили под наем, но и най-надеждното рент а кар обслужване в Гюешево. Ние ще се радваме да организираме пълния ви рент а кар пакет за Гюешево: от онлайн търсачката на коли под наем и незабавното калкулиране на цената за предпочитания от вас автомобил под наем в Гюешево до гарантираната ви резервация в реално време и нашето експедитивно обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Гюешево.

  Гюешево »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Гюешево »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Гюешево »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Wed   Thu Гюешево
Hi: 19° Hi: 16° Temperature 17°C
Low: 10° Low: 10°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi