ГОВЕДАРЦИ мотори под наем » ГОВЕДАРЦИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Говедарци » Цена на мотоциклети под наем » Говедарци
ГОВЕДАРЦИ
Map Говедарци
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ГОВЕДАРЦИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Говедарци включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Говедарци.

Мотори под наем – Говедарци » Онлайн търсене

Говедарци мотори под наем » Категории

Говедарци наем на мотоциклет » Модели

Говедарци » Под наем

Говедарци » Информация

Наем на мотоциклет в Говедарци предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Говедарци или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Говедарци и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Говедарци и България.

Mотоциклети под наем в Говедарци »

Село Говедарци е разположено на 80 км на юг от София, на 13 км югозападно от Самоков и на 20 км от Боровец по пътя за Мальовица в подножието на Рила планина. Говедарци е отправна точка за множество туристически маршрути във величествената Рила планина, включително и до фантастичните Седем рилски езера и Рилския манастир. Този факт, както и достъпните възможности за настаняване, правят Говедарци една желана дестинация за ски ваканция през зимата и за прохладна почивка през лятото. Ако желаете да наемете кола в Говедарци, Motoroads.com предлага пълен пакет от рент а кар услуги в Говедарци. Необходимо е само да продължете към нашата онлайн търсачка за коли под наем в Говедарци по-долу, да изберете кола под наем по ваш избор за получите моментално безплатна оферта, и само за няколко минути да резервирате онлайн предпочитаната от вас кола под наем в ски курорта Говедарци.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Говедарци.

  Говедарци »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Говедарци »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Говедарци »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Говедарци
Hi:  Hi:  Temperature 0°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter