ДОЛНА БАНЯ мотори под наем » ДОЛНА БАНЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Долна Баня » Цена на мотоциклети под наем » Долна Баня
ДОЛНА БАНЯ
Map Долна Баня
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ДОЛНА БАНЯ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Долна Баня включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Долна Баня.

Мотори под наем – Долна Баня » Онлайн търсене

Долна Баня мотори под наем » Категории

Долна Баня наем на мотоциклет » Модели

Долна Баня » Под наем

Долна Баня » Информация

Наем на мотоциклет в Долна Баня предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Долна Баня или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Долна Баня и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Долна Баня и България.

Mотоциклети под наем в Долна Баня »

Курортният град Долна Баня е разположен на 77 км от София и на 30 км източно от Самоков в район, който е известен с изобилието от минерални извори, живописна природа и отлични СПА хотели. Долна Баня е бил притегателна сила за хората още от древността благодарение на топлите минерални извори и мек климат, а в последно време и на първокласните СПА комплекси, новопостроеното голф игрище и първото частно летище в България в близост до града. Близостта на ски курорта Боровец и фактът, че летище София е само на един час разстояние с кола под наем, оказват благотворно влияние върху развитието на Долна Баня като все по-популярна туристическа дестинация. За вашата следваща визита в Долна Баня, вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата рент а кар услуга. Ние предлагаме изключително сигурен начин за резервиране на автомобили под наем и се стремим да осигурим на нашите рент а кар клиенти най-конкурентните цени и най-качественото рент а кар облсужване в Долна Баня. От вас се изисква само да изберете колата под наем по ваш вкус и да я запазите онлайн в реално време в рамките на няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Долна Баня.

  Долна Баня »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Долна Баня »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Долна Баня »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Долна Баня
Hi: 17° Hi: 20° Temperature 20°C
Low: 13° Low: 12°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi