ДОЛНА БАНЯ мотори под наем » ДОЛНА БАНЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Долна Баня » Цена на мотоциклети под наем » Долна Баня
ДОЛНА БАНЯ
Map Долна Баня
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ДОЛНА БАНЯ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Долна Баня включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Долна Баня.

Мотори под наем – Долна Баня » Онлайн търсене

Държава:
*Място на вземане:
от
*Дата на вземане:
*Място на връщане:
на/в
*Дата на връщане:

Долна Баня мотори под наем » Категории

Долна Баня наем на мотоциклет » Модели

Долна Баня » Под наем

Долна Баня » Информация

Наем на мотоциклет в Долна Баня предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Долна Баня или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Долна Баня и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Долна Баня и България.

Mотоциклети под наем в Долна Баня »

Курортният град Долна Баня е разположен на 77 км от София и на 30 км източно от Самоков в район, който е известен с изобилието от минерални извори, живописна природа и отлични СПА хотели. Долна Баня е бил притегателна сила за хората още от древността благодарение на топлите минерални извори и мек климат, а в последно време и на първокласните СПА комплекси, новопостроеното голф игрище и първото частно летище в България в близост до града. Близостта на ски курорта Боровец и фактът, че летище София е само на един час разстояние с кола под наем, оказват благотворно влияние върху развитието на Долна Баня като все по-популярна туристическа дестинация. За вашата следваща визита в Долна Баня, вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата рент а кар услуга. Ние предлагаме изключително сигурен начин за резервиране на автомобили под наем и се стремим да осигурим на нашите рент а кар клиенти най-конкурентните цени и най-качественото рент а кар облсужване в Долна Баня. От вас се изисква само да изберете колата под наем по ваш вкус и да я запазите онлайн в реално време в рамките на няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Долна Баня.

  Долна Баня »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Долна Баня »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Долна Баня »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Долна Баня
Hi:  Hi:  Temperature 7°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter