ЧАЙКА КУРОРТ мотори под наем » ЧАЙКА КУРОРТ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Чайка курорт » Цена на мотоциклети под наем » Чайка курорт
ЧАЙКА КУРОРТ
Map Чайка курорт
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЧАЙКА КУРОРТ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Чайка курорт включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Чайка курорт.

Мотори под наем – Чайка курорт » Онлайн търсене

Чайка курорт мотори под наем » Категории

Чайка курорт наем на мотоциклет » Модели

Чайка курорт » Под наем

Чайка курорт » Информация

Наем на мотоциклет в Чайка курорт предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Чайка курорт или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Чайка курорт и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Чайка курорт и България.

Mотоциклети под наем в Чайка курорт »

Комплекс Чайка е разположен на 10 км от центъра на Варна, между курортите Слънчев ден и Златни пясъци. Отлично уреден и благоустроен, комплекс Чайка предлага множество семейни ресторанти, голямо разнообразие от водни спортове, едни от най-добрите плажове в България и много достъпни хотели в сравнение с неговите по-скъпи съседи. Комплексът има директна автобусна връзка с центъра на Варна и курорта Златни пясъци. Но ако предпочитате свободата, която ви дава една кола под наем, докато сте в Чайка, офертите на Motoroads за автомобили под наем на едни от най-конкурентните цени с подробни снимки и описание са само на една ръка разстояние. Освен това, може да калкулирате своята точна оферта за кола под наем в комплекс Чайка онлайн и да потвърдите вашата рент а кар резервация мигновено в реално време.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Чайка курорт.

  Чайка курорт »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Чайка курорт »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Чайка курорт »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Чайка курорт
Hi: 12° Hi: 15° Temperature 9°C
Low:  Low: 11°
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter