БОТЕВГРАД мотори под наем » БОТЕВГРАД наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ботевград » Цена на мотоциклети под наем » Ботевград
БОТЕВГРАД
Map Ботевград
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БОТЕВГРАД, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ботевград включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ботевград.

Мотори под наем – Ботевград » Онлайн търсене

Ботевград мотори под наем » Категории

Ботевград наем на мотоциклет » Модели

Ботевград » Под наем

Ботевград » Информация

Наем на мотоциклет в Ботевград предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ботевград или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ботевград и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ботевград и България.

Mотоциклети под наем в Ботевград »

 
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ботевград.

  Ботевград »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ботевград »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ботевград »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Wed   Thu Ботевград
Hi: -2° Hi:  Temperature -2°C
Low: -7° Low: -10°
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter