БАЧКОВО мотори под наем » БАЧКОВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бачково » Цена на мотоциклети под наем » Бачково
БАЧКОВО
Map Бачково
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БАЧКОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бачково включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бачково.

Мотори под наем – Бачково » Онлайн търсене

Бачково мотори под наем » Категории

Бачково наем на мотоциклет » Модели

Бачково » Под наем

Бачково » Информация

Наем на мотоциклет в Бачково предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бачково или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бачково и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бачково и България.

Mотоциклети под наем в Бачково »

Разположено на 11 км южно от Асеновград в красивата скалиста долина на река Чепеларска, село Бачково е дом на втория по големина манастир в България. Бачковският манастир е един от най-посещаваните манастири в страната и е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство във връзка с размера му и с неговото архитектурно, културно и художествено значение. Това се дължи на богатия облик на Бачковския манастир, на неговата автентичност, на важната роля, която е изиграл в историята на България, и на наличието на ценни и уникални стенописи в него. Ако търсите бърз и комфортен транспорт в Бачково, тук на Motoroads.com, вие със сигурност ще намерите най-добрата оферта за кола под наем за ващето пътуване до Бачково. Просто продължете към онлайн търсенето за коли под наем в Бачково по-долу, за да запазите желания от вас автомобил под наем в реално време.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бачково.

  Бачково »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бачково »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бачково »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Бачково
Hi: 22° Hi: 19° Temperature 12°C
Low: 13° Low: 10°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi