БАЧКОВО мотори под наем » БАЧКОВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бачково » Цена на мотоциклети под наем » Бачково
БАЧКОВО
Map Бачково
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БАЧКОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бачково включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бачково.

Мотори под наем – Бачково » Онлайн търсене

Бачково мотори под наем » Категории

Бачково наем на мотоциклет » Модели

Бачково » Под наем

Бачково » Информация

Наем на мотоциклет в Бачково предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бачково или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бачково и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бачково и България.

Mотоциклети под наем в Бачково »

Разположено на 11 км южно от Асеновград в красивата скалиста долина на река Чепеларска, село Бачково е дом на втория по големина манастир в България. Бачковският манастир е един от най-посещаваните манастири в страната и е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство във връзка с размера му и с неговото архитектурно, културно и художествено значение. Това се дължи на богатия облик на Бачковския манастир, на неговата автентичност, на важната роля, която е изиграл в историята на България, и на наличието на ценни и уникални стенописи в него. Ако търсите бърз и комфортен транспорт в Бачково, тук на Motoroads.com, вие със сигурност ще намерите най-добрата оферта за кола под наем за ващето пътуване до Бачково. Просто продължете към онлайн търсенето за коли под наем в Бачково по-долу, за да запазите желания от вас автомобил под наем в реално време.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бачково.

  Бачково »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бачково »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бачково »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Tue   Wed Бачково
Hi: 12° Hi: 13° Temperature 8°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter