АСЕНОВГРАД мотори под наем » АСЕНОВГРАД наем на мотоциклети

Mотор под наем в Асеновград » Цена на мотоциклети под наем » Асеновград
АСЕНОВГРАД
Map Асеновград
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В АСЕНОВГРАД, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Асеновград включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Асеновград.

Мотори под наем – Асеновград » Онлайн търсене

Асеновград мотори под наем » Категории

Асеновград наем на мотоциклет » Модели

Асеновград » Под наем

Асеновград » Информация

Наем на мотоциклет в Асеновград предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Асеновград или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Асеновград и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Асеновград и България.

Mотоциклети под наем в Асеновград »

Асеновград е разположен на 20 км южно от Пловдив, на 81 км северозападно от Кърджали и на 96 км западно от Хасково. Изграден около голям парк, Асеновград е интересно и оживено място за посещение – по склоновете над града има разпръснати около 53 малки църкви и параклиси, с което той си спечелва името "малкия Йерусалим". Тук се намират няколко богати на експонати музея, както и прочутата средновековна Асенова крепост, разположена на 2 км над града. Асеновград е прочут също и с великолепното си червено вино. Градът е много близо до втория по големина в България манастир - Бачковския манастир, до поклонническия връх на Кръстова гора и откритите минерални извори в курорта Нареченски бани. Ако планирате да организирате вашият най-удобен начин за транспорт в Асеновград, Motoroads.com е точното място, на което можете да намерите най-изгодните оферти за коли под наем и отлично обслужване. Нашата система за резервиране на коли под наем предлага пълен онлайн пакет за резервации на автомобили под наем с офериране и потвърждение в реално време.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Асеновград.

  Асеновград »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Асеновград »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Асеновград »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Асеновград
Hi:  Hi:  Temperature 3°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter