АХЕЛОЙ мотори под наем » АХЕЛОЙ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ахелой » Цена на мотоциклети под наем » Ахелой
АХЕЛОЙ
Map Ахелой
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В АХЕЛОЙ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ахелой включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ахелой.

Мотори под наем – Ахелой » Онлайн търсене

Ахелой мотори под наем » Категории

Ахелой наем на мотоциклет » Модели

Ахелой » Под наем

Ахелой » Информация

Наем на мотоциклет в Ахелой предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ахелой или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ахелой и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ахелой и България.

Mотоциклети под наем в Ахелой »

Ахелой е разположен на 7 км югоизападно от Несебър и на около 30 км североизточно от Бургас. Селището предлага много добри условия за почивка на морския бряг - многобройни частни домове и фамилни ресторанти, водни колелета, сърфове, уиндсърфове и моторни джетове. Въпреки разположението си на главния път между Бургас и оживените курорти Несебър и Слънчев Бряг, Ахелой е все още сравнително тихо и спокойно място за почивка. Летуващите тук могат да наемат кола и да се насладят едновременно на тишината и спокойствието в града, на активния нощен живот в околните курорти и да се придвижат бързо и лесно до летище Бургас. Motoroads предлага нови коли под наем на конкурентни цени. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да сметнете цената за вашата кола под наем и да резервирате автомобила, който предпочитате.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ахелой.

  Ахелой »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ахелой »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ахелой »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Ахелой
Hi:  Hi:  Temperature 17°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter