КРИТ - ИРАКЛИОН АТВ под наем » КРИТ - ИРАКЛИОН наем на АТВ-та

АТВ под наем в Крит - Ираклион » Цена на АТВ-та под наем » Крит - Ираклион
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА АТВ В КРИТ - ИРАКЛИОН, ГЪРЦИЯ.

Пълна гама от модели АТВ под наем - 4x4, спорт, рейсинг, за работа, за двама и други високо проходими офроуд машини. АТВ паркът в Крит - Ираклион се състои от нови и употребявани машини на аттрактивни цени. Предлагаме Ви и всички необходими аксесоари и оборудване под наем за АТВ, за да направим Вашето пътуването приятно и безопасно.

Мотороадс работи с клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на изискванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на мотоциклет, скутер под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Ираклион.

НАЕМ НА АТВ Крит - Ираклион » Онлайн търсене

Крит - Ираклион АТВ под наем » Категории

Крит - Ираклион АТВ под наем » Модели

Крит - Ираклион » Под наем

Крит - Ираклион » Информация

Наем на АТВ в Крит - Ираклион. Резервирайте АТВ под наем и се насладете на скритите планински пътеки над Крит - Ираклион. За вашата безопасност ще Ви предоставим шлем за АТВ безплатно. За да се насладите изцяло на вашето приключение можем да организираме за вас обяд на открито с предварителна заявка. Нашият професионален водач ще ви разведе из най-атрактивните местности над Крит - Ираклион. Наем на АТВ в Крит - Ираклион е забавление, което не можете да си позволите да пропуснете, а резервацията отнема само 5 минути.

АТВ под наем в Крит - Ираклион »

Ираклион е столица на най-големия гръцки остров - Крит, отстоящ само 330 км южно от Атина. Петият по големина град в Гърция, наричан още Ираклио или Ираклион, е разположен в северната част на острова, на около 80 км на запад от Ретимно и на 135 км от Ханя. Оживеният днес Ираклион е древен гръцки град с богато наследство от ранната минойска, византийска, османска и венецианска епохи. Запазени са забележителният дворец на Кносос и впечатляващи артефакти в невероятния археологически музей на Ираклион. Популярността на Крит като туристическа дестинация нараства все повече, именно защото той предлага по нещо за всеки вкус. Идеалният начин да приключенствате тук е мотоциклет или скутер под наем, тъй като островът е рай за мотористи. С мотоциклет или скутер под наем от Ираклион ще си осигурите достъп до всичко, което Крит предлага. Наемът на мотоциклет или скутер в Ираклион – най-развитата област на острова с половината от населението му, ви дава предимството да откриете и изследвате Крит според предпочитанията си или просто да се разходите из космополитната, оживена столица, която изживява период на интензивен растеж.
Свържете се с нас за информация относно наем на АТВ в Крит - Ираклион.

  Крит - Ираклион »  АТВ ПОД НАЕМ  - ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Ираклион »  НАЕМ НА АТВ  - ЦЕНИ  

  Крит - Ираклион »  Изчислете цена за наем на АТВ

  • Пишете ни, ако Крит - Ираклион не е вашата дестинация за наем на АТВ
  • Вижте карта на всички дестинации за наем на АТВ
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Крит - Ираклион
Hi: 17° Hi: 18° Temperature 19°C
Low: 16° Low: 16°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi